Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om klubben
Nyheter
Kallelse till årsmöte
Monsterrace
Muddrag
Bilder
Länkar
Kontakta oss
Stadgar
 

Om Klubben

En klubb som träffas och har kul.

Klubben startades 1984, och har idag ca 60 vuxna medlemmar och 10 barn. Tillsammans finns ca 20 jeepfordon och 10 monstertruckar hos medlemmarna. Bröderna Kai och Jan, samt kusinen Sten-Åke, alla med efternamnet Svensson tillhör pionjärerna som tillsammans med ett kompisgäng startade upp det hela. Medlemsantalet ökar stadigt varje och och idag har föreningen medlemmar över hela Västsverige. Jepparna är oftast byggda och renoverade av ägarna själva. Under vinterns skruvas, svettsas och skapas det mycket, och på sommaren är man ute och testar jeeparna och besöker många av de träffar som finns rung om i landet.
Från början var det bara en klubb där man träffades och utbytte erfarenheter samt åkte på jeepträffar i Sverige och Norge. Men undan för undan har verksamheten utvecklats och den stora kraftsamlingen för klubben varje år är Monsterracetävlingarna, den sista helgen i augusti. Banan i Trolldalen, eller "monstervalley" som vi kallar den , har byggts om och förlängst flera gånger sedan första tävlingen.

Året 2015 startade klubben en ny form av tävling. Den tävlingen har vi valt att kalla för Muddrag och den körs en helg om året på Kais Muddrag park. 

Trailkörning i skogen är också en sak som vi sysslar med.  För några år sedan började vi med något som vi kallar "familjedag". Då låter vi våra små köra av sig på sina fyrhjulingar och crossar.
Vi har ett eget område väster om Ed där det ligger en crossbanan och lite skog i anslutning till den. Där brukar vi hålla till och köra.

De som ertappas med att köra på banan utan tillåtelse bötfälls med 1000 kr som går oavkortat till Världen Barn.

Annars åker vi runt på lite jeepträffar och monsterrace tävlingar för att träffa likasinade, och ha roligt tillsammans.

Det finns en del fruar/sambos/flickvänner till jeepåkare i klubben som hävdar att jeepåkare aldrig blir vuxna, oavsett ålder och midjemått.

Klubben vill gärna ha fler medlemmar, kanske det är något för dig också?

Medlemsavgifter från 2018:
100:- enskild barn (t.o.m 15 år)
300:- enskild vuxen (fr.o.m 16 år)
500:- familj
Swish: 123 427 74 48 (skriv ditt namn)
Bankgiro: 389-0324


Om du vill bli medlem, kontakta oss

Ordförande: Marcus Leander 070-6620642

Mvh
Nössemark-Ed Offroaders